Srijeda 29 Sij 2020
1. krug

  Budi iskren/a, pritom ne zaboravi na mudrost šutnje.

4. krug

Vjeruj u sebe, jedino tako će i drugi vjerovati.

3. krug

Budi jedinstven/a, ono što te čini posebnim tvoja je prednost.

2. krug

Misli pozitivno. U tebi je snaga.

5. krug

Znanje je najbolji ulog, ulaži u njega.

Navo d.o.o., Jablanovec, Stubička 262, 10290 Zaprešić
mobitel: 098 716 262
e-adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  ili This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.  
OIB: 97708629023
IBAN: HR6423600001101673420 Zagrebačka banka d. d. Zagreb, poslovnica Zaprešić, Ulica bana J. Jelačića 1, 10290 Zaprešić.

NAVO d.o.o. bavi se organiziranjem seminara, tečajeva i podukom na području menadžmenta i uredskog poslovanja; savjetovanjem u vezi s poslovanjem i upravljanjem te izdavačkom djelatnošću.
Temeljni kapital društva 21.300,00 kuna uplaćen u cijelosti kod Trgovačkog suda Zagrebu pod Tt-03/6184-3, MBS 080464956, član Uprave: Ivana Ogrizek Biškupić.

Fotografije na ovoj web-stranici (osim u rubrici "Nagrade EA - Fotogalerija EA" gdje navodimo ime fotostudija) snimila je Branka Maurović, autorski su rad i nije dozvoljeno njihovo kopiranje.

 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI

NAVO d.o.o. brine o zaštiti osobnih podataka prikupljenih u skladu s temeljnim načelima zaštite podataka, prvenstveno djelujući u skladu s Uredbom Europskog parlamenta i vijeća 2016/679 od 27.04.2016., (Opća uredba o zaštiti podataka ), propisima Republike Hrvatske, internim odredbama navedenim u politici privatnosti i ostalim aktima.

Osobni podaci koje ste nam pružili putem prijavnice za seminar prikupljeni su isključivo u svrhu pružanja usluge održavanja seminara kao i izdavanja računa za pruženu uslugu. Osobne podatke prikupljamo i obrađujemo sukladno propisima RH i EU te sukladno našoj politici privatnosti.

U slučaju dodatnog obrađivanja osobnih podataka u svrhu koja je različita od one za koju su osobni podaci prikupljeni, NAVO  d.o.o. će prije te dodatne obrade ispitaniku pružiti informacije o toj drugoj svrsi kao i sve druge relevantne informacije.

Ako želite primati obavijesti o našim seminarima i posebnim ponudama putem elektroničke pošte za to nam je potrebna Vaša privola.

 

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte na adresu Navo d.o.o. ili e-adresu.

Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
Molimo Vas da prilikom podnošenja prigovora osigurate sljedeće podatke o potrošaču: ime i prezime, te adresa za dostavu odgovora. 

Mr. sc. Branka Maurović, v. pred. magistrica je organizacijskih znanosti iz područja kadrologije i obrazovanja (uže područje modeliranje obrazovanja). Svoje dugogodišnje radno iskustvo u radu s ljudskim potencijalima stekla je kao: profesorica u gimnaziji; novinarka-urednica lista; koordinatorica obrazovanja i stručnog usavršavanja; direktorica; voditeljica projekata; menadžerica; viša predavačica u visokom obrazovanju; autorica i kooautorica brojnih stručnih i znanstvenih tekstova; recenzentica i urednica stručnih knjiga; suautorica stručnih knjiga; predavačica na seminarima za tajnice u školi poslovne administracije Instituta za edukaciju ECOS Vanjskotrgovinske komore B i H; predavačica na seminarima - treninzima za poslovne tajnice, tajnice i administrativne djelatnice/ke u organizaciji HPT i NAVO d.o.o.  

Uz seminare s grupama radimo i individualne seminare.

 

INDIVIDUALNI SEMINARI 

Dolaskom naših predavača na vaše radno mjesto koristite slijedeće pogodnosti:

 • nudimo vam teme, a Vi sami odlučujete o čemu želite učiti
 • u razgovoru s vama definiramo problematiku koja vas osobno zanima
 • predavanja će biti u vrijeme koje je vama najoptimalnije
 • predavač je usredotočen isključivo na rad s Vama i/ili sa suradnicima koje odaberete
 • troškovi stručnog usavršavanja iznose samo cijenu kotizacije (nemate troškova putovanja, smještaja, dnevnica) - s takvim odabirom umjesto jednog sata dobivate više od duple satnice, i to individualnog rada 

dobivate:

 • osobni pristup Vama i temama koje želite čuti
 • stručnu literaturu namijenjenu vama prema temama koje odaberete
 • radite vježbe i zadatke iz poslovne prakse koji Vama trebaju da sa zadovoljstvom obavljate poslove na svom radnom mjestu, pokažete kreativnost i povećate produktivnost
 • dobivate diplomu o završenom trening - seminaru
 • Vi sami kreirate svoj put cjeloživotnog učenja, ne gubite  vrijeme na putovanje - ako ne želite putovati ili to ne možete uskladiti s vašim radnim i obiteljskim obavezama
 • ovakvim načinom stručnog usavršavanja profitirate Vi i vaša organizacija.

 

Svi predavači na seminarima poznati su i renomirani stručnjaci iz svojih područja, visokoškolski i sveučilišni profesori te menadžeri.
Rad s polaznicima je grupni i individualan (prema potrebi) na predavanjima i vježbama.
Provjera znanja vrši se individualno, a prilagođeno potrebama polaznika, organizacije i tipu seminara - intenzivnog treninga.
Na završetku edukacije polaznici dobiju odgovarajuću uvjerenje.
Mr. sc. Branka Maurović autorica je i realizatorica projekta EA Tajnica godine - proglašenja najboljih hrvatskih tajnica od 1996. godine.