Ponedjeljak 21 Oct 2019
1. krug

  Budi iskren/a, pritom ne zaboravi na mudrost šutnje.

3. krug

Budi jedinstven/a, ono što te čini posebnim tvoja je prednost.

4. krug

Vjeruj u sebe, jedino tako će i drugi vjerovati.

2. krug

Misli pozitivno. U tebi je snaga.

5. krug

Znanje je moć, ulaži u njega.

 

Navo d.o.o., Jablanovec, Stubička 262, 10290 Zaprešić

mobitel: 098 716 262

e-adresa: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

OIB: 97708629023

IBAN:HR6423600001101673420 Zagrebačka banka d.d. Zagreb, poslovnica Zaprešić, Ulica bana J. Jelačića 1, 10290 Zaprešić.

NAVO d.o.o. bavi se organiziranjem seminara, tečajeva i podukom na području menadžmenta i uredskog poslovanja; savjetovanjem u vezi s poslovanjem i upravljanjem te izdavačkom djelatnošću.

Temeljni kapital društva 21.300,00 kuna uplaćen u cijelosti kod Trgovačkog suda Zagrebu pod Tt-03/6184-3, MBS 080464956, član Uprave: Ivana Ogrizek Biškupić.

Fotografije je snimila Branka Maurović, autorski su rad i nije dozvoljeno kopiranje.

OBAVIJEST O NAČINU PODNOŠENJA PRIGOVORA POTROŠAČA

Sukladno članku 10. Zakona o zaštiti potrošača (Nar. nov., br. 41/14.) obavještavamo potrošače da nezadovoljstvo u odnosu na kupljeni proizvod ili pruženu uslugu mogu iskazati prigovorom u pisanoj formi u našim poslovnim prostorijama pri čemu ćemo Vam bez odgađanja pisano potvrditi primitak prigovora. Prigovor također možete poslati putem pošte na adresu Navo d.o.o. ili e-dresu.

Odgovor na Vaš prigovor dat ćemo u pisanom obliku najkasnije 15 dana od dana primitka prigovora.
Molimo Vas da prilikom podnošenja prigovora osigurate sljedeće podatke o potrošaču: ime i prezime, te adresa za dostavu odgovora. 

ZAŠTITA PRIVATNOSTI 

Vaši osobni podaci i podaci firme te fotografije koje ste dostavili i suglasni ste da se koriste isključivo u svrhu obrade za seminar, za projekt EA i za prikaz na web mjestu Navo d.o.o.. Podaci se čuvaju sukladno propisima RH i EU.

Osoba koja je dala podatke ima pravo:  na pristup podacima;  ispravak i brisanje podataka; ograničenje obrade; na izvješćivanje o svim radnjama; pravo na prenosivost podataka; pravo na prigovor; pravo na automatizirano pojedinačno donošenje odluka uključujući izradu profila. 

Branka Maurović, magistrica organizacijskih znanosti s područja kadrologije i obrazovanja (uže područje je modeliranje obrazovanja) svoje dugogodišnje radno iskustvo u radu s ljudskim potencijalima stekla je kao: profesorica u gimnaziji; novinarka-urednica lista; koordinatorica obrazovanja i stručnog usavršavanja; direktorica projekata; menadžerica; viša predavačica na Visokoj školi za poslovanje i upravljanje; autorica objavljenih stručnih tekstova; recenzentica i urednica stručnih knjiga; suautorica stručnih knjiga; predavačica na seminarima za tajnice u školi poslovne administracije Instituta za edukaciju ECOS Vanjskotrgovinske komore B i H; predavačica na seminarima - treninzima za poslovne tajnice, tajnice i administrativne djelatnice/ke u organizaciji HPT i NAVO d.o.o.  

 

Uz seminare s grupama radimo i individualne seminare.

 

INDIVIDUALNI SEMINARI 

Dolaskom naših predavača na vaše radno mjesto koristite slijedeće pogodnosti:

 • nudimo vam teme, a vi sami odlučujete o čemu želite učiti
 • u razgovoru s vama definiramo problematiku koja vas osobno zanima
 • predavanja će biti u vrijeme koje je vama najoptimalnije
 • predavač je usredotočen isključivo na rad s vama i/ili sa suradnicima koje odaberete
 • troškovi stručnog usavršavanja iznose samo cijenu kotizacije (nemate troškova putovanja, smještaja, dnevnica) - s takvim odabirom umjesto jednog sata dobivate više od duple satnice, i to individualnog rada 

dobivate:

 • osobni pristup vama i temama koje želite čuti
 • stručnu literaturu namijenjenu vama prema temama koje odaberete
 • radite vježbe i zadatke iz prakse koji vama trebaju da sa zadovoljstvom obavljate poslove na svom radnom mjestu, pokažete kreativnost i povećate produktivnost
 • dobivate diplomu o završenom trening - seminaru
 • vi sami kreirate svoj put cjeloživotnog učenja, ne gubite  vrijeme na putovanje - ako ne želite putovati ili to ne možete uskladiti s vašim radnim i obiteljskim obavezama
 • ovakvim načinom stručnog usavršavanja profitirate vi i vaša organizacija.

 

Svi predavači na seminarima poznati su: stručnjaci iz svojih oblasti, visokoškolski i sveučilišni nastavnici.
Rad s polaznicima je grupni i individualan (prema potrebi) na predavanjima i vježbama.
Provjera znanja vrši se individualno, a prilagođeno potrebama polaznika, organizacije i tipu seminara - intenzivnog treninga.
Na završetku edukacije polaznici dobiju odgovarajuću diplomu.
Mr.sc. Branka Maurović autorica je i realizatorica projekta EA Tajnica godine - proglašenja najboljih hrvatskih tajnica od 1996. godine.