Ponedjeljak 21 Oct 2019
1. krug

  Budi iskren/a, pritom ne zaboravi na mudrost šutnje.

3. krug

Budi jedinstven/a, ono što te čini posebnim tvoja je prednost.

4. krug

Vjeruj u sebe, jedino tako će i drugi vjerovati.

2. krug

Misli pozitivno. U tebi je snaga.

5. krug

Znanje je moć, ulaži u njega.

POBJEDNIČKI TIM HPT

Članice nacionalne strukovne udruge Hrvatska poslovna tajnica pobijedile su s rezultatom 3:0 profesionalne kuhare Marija Čepeka i Nenada Posavca u 64. emisiji „U istom loncu" koja je bila na prvom programu Hrvatske telvizije u nedjelju 20. rujna 2009. Potporu pobjednicama iz gledališta pružale su tajnice (inače sve dobitnice godišnje nagrade EA za najbolju hrvatsku tajnicu): Iva Klarić iz Zagreba, Marica Starčević iz Vinkovaca i Marijana Zvirotić iz Slavonskog Broda.

Kuharice izazivačice bile su: Marica Andrijević iz Vrpolja, Blaženka Čerepinko iz Zagreba, Branka Maurović iz Jablanovca i Mirjana Vene iz Zagreba. Pripremana su jela pod nazivom: juha pisarnica, piletina ured direktora i muss poslovna tajnica. Izazivačice su se odlučile za jednostavan lagani jelovnik dostupan prosječnoj obitelji, a upotrebljavani su domaći začini i povrće (kod obiju ekipa).

U žiriju su bili: Martina Perešin Šulog, Zlatko Gall i Sejo Sexon. Gđa Perišin Šulog je pohvalila juhu i domaće široke rezance kao prilog piletini, g. Gall piletinu, a g. Sejo Sexon je sve ocijenio kao domaću bakinu kuhinju s mirisima i okusima iz djetinstva.

Osvojena nagrada je dana, tradicionalno, u humanitarne svrhe.